» Bezoekers

Bezoekers

Broekpolder kent geen starttijden. Informatie over de baanbezetting kunt u vinden op de homepage en op de langere termijn onder Clubagenda. Ook de caddiemaster kan informatie over de baanbezetting geven. Vertoon van uw NGF lidmaatschapspas is verplicht.

Speelmogelijkheden

De caddiemaster bepaalt de speelmogelijkheden in verband met de bezetting van de baan. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te bevelen vooraf contact op te nemen (010-2495556).

Met uitzondering van het restaurant, kunt u op Golfclub Broekpolder uitsluitend betalen met bankpas of creditcard.

Bel de caddiemaster

Introducees

Leden kunnen met maximaal twee introducees spelen. Introductie zonder dat het introducerende lid mee speelt, is niet mogelijk. Een Broekpolderlid kan onbeperkt een niet-lid introduceren. Als gast kunt u maximaal 4x per jaar geïntroduceerd worden.

Parkeren

Direct bij het clubhuis zijn parkeerplaatsen. Als het parkeerterrein vol is, kunt u parkeren in de berm langs de toegangsweg. Doorrijden naar de driving range is niet toegestaan.

Professionals

Alle professionals en assistent-professionals in Nederland die in het bezit zijn van een PGA-kaart kunnen op maandagen gratis spelen op alle bij de NGF aangesloten banen. Legitimatie is verplicht.

Wedstrijden van derden en bedrijfsdagen

Teereservering voor een groep is mogelijk. Meer informatie hierover is bij het secretariaat verkrijgbaar. De maximale handicap is 28.

Etiquette en Dresscode

De leden van Broekpolder hechten aan stijl en prettige omgangsvormen. Zij stellen het op prijs wanneer leden en gasten zich op gepaste wijze gedragen en kleden.

  • In het restaurant zijn golfschoenen alleen toegestaan op de houten vloer
  • U verfrist en verkleedt zich voor het diner (ten minste ‘smart casual’, geen golfkleding)
  • Honden zijn niet toegestaan in de baan en het clubhuis.
Reglementen en etiquette

Businesspartners

Businesspartners kunnen bij aanvang van het seizoen zogenaamde ‘speelrechtkaarten’ aanschaffen.  Deze kaarten zijn gemaximeerd in aantal en kunnen alleen gebruikt worden na (telefonisch) overleg met de caddiemaster. Het boeken van een starttijd is niet mogelijk. De maximale handicap is 28.

Gasten in het kader van de Hospitality regeling

Met de “oude” banen is een afspraak gemaakt omtrent het op elkaars banen spelen tegen een gereduceerd tarief.  Het gaat om de volgende clubs: Eindhovensche, Haagsche, Kennemer, Noordwijkse, Rosendaelsche, Toxandria, de Pan, Hilversumsche en Broekpolder. Met de Dommel, de Keppelse, Amsterdamse en de Sallandsche heeft Broekpolder eenzelfde afspraak. Vooraf dient altijd telefonisch bij de caddiemaster  te worden geïnformeerd of er gespeeld kan worden. Als randvoorwaarde geldt een maximale handicap van 24, maximaal 7  spelers per keer en per speler maximaal 5 keer per jaar.

Gebruikers van de driving range

Niet-leden die les hebben van de professionals van Broekpolder kunnen voor en na de les gratis gebruikmaken van de driving range. Niet-leden, zijnde ouder(s) of verzorgers van kinderen die het jeugdprogramma volgen, kunnen tegen betaling van € 10,– gebruikmaken van de driving range tijdens de groepslessen en groepswedstrijden van het jeugdprogramma. Businesspartners die met gasten gebruikmaken van de speelrechtkaarten en/of deelnemen aan een bedrijvendag, kunnen gratis gebruikmaken van de driving range en de puttinggreen.